Studielift groepscursussen

Herken jij dit...?

Kom dan in een groep van maximaal vijf cursisten werken aan het ontwikkelen van je studievaardigheden! 

Sinds 2022 ben ik gecertificeerd om cursussen van Studielift te mogen aanbieden. Studielift biedt verschillende cursussen en workshops op het gebied van studievaardigheden. Omdat veel van mijn cursisten hoogbegaafd zijn, kan ik de cursus goed afstemmen op jouw niveau, de snelheid en de complexiteit van jouw denken. 

De volgende cursussen en workshops kan je bij Saya Coaching volgen:

Studielift Joyce Overbeek studievaardigheden Alphen aan den Rijn

Op weg naar de brugklas

Zit jij in groep 8 of de brugklas en wil je (alvast) wat handvatten om effectief met je schoolwerk om te kunnen gaan? Dan is deze cursus voor jou! Drie bijeenkomsten van een uur stomen jou klaar voor de brugklas. Of, als je al in de brugklas zit, biedt deze cursus jou de tools waarvan je dacht, ooohhhh had ik dat maar vanaf dag 1 geweten!

De cursus wordt in september – oktober – november aangeboden aan leerlingen in de brugklas. 

De cursus wordt in maart – april – mei – juni aangeboden aan leerlingen in groep 8. 

In deze cursus van drie bijeenkomsten leer je:

De kosten voor “Op weg naar de brugklas” zijn €99,50 in groepsverband (maximaal 5 cursisten), inclusief BTW en cursusmateriaal. 

Studielift op weg naar de brugklas Alphen aan den Rijn gecertificeerd trainer Joyce Overbeek

Nieuwe cursusdata bekend! Geef je nu op! 

De cursus wordt gegeven op maandagmiddag van 16.15 uur – 17.30 uur. Exacte locatie (Alphen aan den Rijn) volgt na aanmelding. 

Onze zoon volgde bij Joyce de groepscursus “Op weg naar de brugklas” . Na de eerste bijeenkomst kwam hij heel enthousiast thuis, vertelde wat hij allemaal geleerd had en gaf aan “Hier heb ik echt wat aan!” Vol motivatie ging hij die week aan de slag met zijn huiswerk. Tijdens de drie bijeenkomsten heeft hij de nodige tools / handvatten gekregen om straks een goede start te kunnen maken op de middelbare school! 

Snel leren = leuk leren

Meer en makkelijker leren in minder tijd! 

Ben jij al even op weg in het voortgezet onderwijs? Merk je dat je veel tijd kwijt bent aan leren maar dat de gewenste resultaten uitblijven? Dan is deze cursus voor jou! In zes bijeenkomsten van 60 – 75 minuten krijg je de tools aangereikt om meer en makkelijker te leren in minder tijd. 

In deze cursus van zes bijeenkomsten leer je: 

De kosten voor “Snel leren = leuk leren” zijn €295,00 in groepsverband (maximaal 5 cursisten), inclusief BTW, het cursusboek en cursusmateriaal. 

Studielift gecertificeerd trainer Snel leren = leuk leren Alphen aan den Rijn

Nieuwe cursusdata bekend! Geef je nu op! 

De cursus wordt gegeven op vrijdagmiddag van 16.15 uur – 17.30 uur. Exacte locatie (Alphen aan den Rijn) volgt na aanmelding. 

Workshop snellezen en mindmappen - voor volwassenen

Studeer jij, doe je een bijscholing of heb je in je werk vaak grote stukken tekst te verwerken? Merk je dat het lezen veel tijd kost en zou je meer willen onthouden van wat je gelezen hebt? Heb je de behoefte om je gedachten en hetgeen je leest makkelijker te kunnen ordenen en samenvatten? Dan is deze workshop voor jou! In twee bijeenkomsten van 1,5 uur leer je hoe je grote stukken tekst snel en effectief kunt verwerken én de stof langer onthoudt. 

In deze workshop van twee bijeenkomsten leer je:

De kosten voor de workshop “Snellezen en mindmappen voor volwassenen” zijn €135,00 inclusief BTW en cursusmateriaal. 

Studielift Gecertificeerd trainer workshop snellezen en mindmappen Alphen aan den Rijn