Leer hoe JIJ het beste leert en ga weer met plezier naar school!

Studiebegeleiding nodig?

Soms lukt het leren even niet. Huh? Maar iedereen zegt dat ik zo intelligent ben, dan zou ik toch makkelijk goede cijfers moeten kunnen halen? Helaas is dit bij veel hoogbegaafden niet het geval. Dit kan meerdere oorzaken hebben. 

School- en studiebegeleiding Alphen aan den Rijn

"The true sign of intelligence is not knowledge, but imagination"

Albert Einstein

School- en studiebegeleiding bij Saya Coaching

Er is niks mis met jou of met het feit dat het leren even niet lukt. Je hebt tenslotte nooit echt geleerd hóe je dan precies moet leren. Jij probeert als het ware steeds een puzzel te maken maar je mist elke keer net een stukje. Neem contact met me op! Ik ga jou helpen dat ontbrekende stukje te vinden zodat jij de hele puzzel kunt leggen. 

Vaak werken de geijkte methodes voor het ontwikkelen van studievaardigheden niet bij hoogbegaafden. De andere manier van denken zorgt voor een mismatch met de standaard maniertjes. Bovendien hebben hoogbegaafden vaak een grote behoefte aan autonomie. Zelf ontdekken, kiezen en ervaren en de dingen op hun eigen manier doen doen. Bij Saya Coaching krijg je methodes aangereikt die aansluiten bij de (soms complexe) denkprocessen van hoogbegaafden en die ook nog eens persoonlijk op jou zijn afgestemd! Zo kom je erachter wat jouw voorkeursstrategieën zijn en dat voorkomt een hoop frustratie! 

Leeranalyse onderzoek

Wil jij weten hoe jij leert? Hoe je je werk aanpakt? Of je executieve functies voldoende ontwikkeld zijn? Krijg inzicht in jouw manier van leren met het leeranalyse onderzoek!

1 op 1 school- of studiebegeleiding

Wil jij begeleiding afgestemd op jouw behoeften? Alle aandacht in de begeleiding voor jouw persoonlijk ontwikkelingsproces? Kies dan voor 1 op 1 begeleiding!

Studielift groepscursussen

Wil jij in een kleine groep werken aan je studievaardigheden? Effectiever lezen, informatie sneller en langer onthouden? Meld je dan aan voor één van de cursussen van Studielift!