Vind jouw JOY terug en krijg weer zin in je dag!

Met mijn coaching en de juiste tools pak jij de regie over je leven weer terug.

Hi! Ik ben Joyce.

Dit kan je in ieder geval van mij verwachten als je bij mij in coaching komt:

Coaching, 1 op 1 studiebegeleiding, studielift cursussen Alphen aan den Rijn

"Je kunt de golven niet stoppen, maar je kunt wel leren surfen"

Jan Kabat-Zinn

Aanbod

Bij Saya Coaching begeleid ik hoogbegaafde jongeren in het terugpakken van de regie over hun eigen leven. Dit doe ik aan de hand van coaching en/of school- en studiebegeleiding.

Vaak is er geen éénduidige oorzaak als het even niet zo lekker loopt. De ervaring leert dat het niet óf aan het leven buiten school óf aan het leven op school ligt. Vaak is het een combinatie van beiden, daarom kijk ik vanuit een holistische visie. Het ene is niet los te zien van het andere, alles hangt met elkaar samen.

Coaching en school- / studiebegeleiding kunnen daarom heel goed samen in één traject worden aangeboden. 

Klik gauw verder en lees wat ik voor jou kan betekenen!